A Mixer képzés tematikája

A képzés két fő részre osztható, elméleti és gyakorlati részre.

  • Az elméleti képzés keretein belül érintett témakörök
    • Bárismeret, bártörténet
    • Bárok típusai
    • Italtörténet
    • Alkoholgyártás
    • Általános ital ismereti, szervírozási ismeretek párlatokra vonatkozóan
    • Likőr ismeret
    • Szirupok és ízesítők
    • Díszítésként használható anyagok
    • Borok, borvidékek
    • Boralapú szeszesitalok
    • Pezsgőgyártás
    • Sörök
    • Tea és kávé ismeret
    • A kevertitalok készítésére vonatkozó szabályok
    • A bartenderek-kel szemben támasztott szakmai és különleges követelmények

  • A gyakorlati foglalkozásokon a világ vezető klasszikus és trendy kevet italait tanuljuk meg elkészíteni.
  • A kevertitalok úgy vannak összeválogatva, hogy minden italkészítési technikával megismerkedünk.

  • Készítünk italokat
    • Shakerben
    • Direkt azaz vendégpohárban
    • Keverőpohárban
    • Blenderben

  • Gyakorolni fogjuk a rétegzett és épített italok készítését, készítünk lángoló italokat is. A képzés célja olyan profi bartenderek képzése, akik munkájukat gyorsan, hatékonyan látványosan tudják végezni.
  • Ismerik és eltudják készíteni, ki tudják szolgálni a világ vezető italait és kevert italait.

  • A tanfolyam ára: 70.000.- huf + 10.000.- huf vizsgadíj
  • A tanfolyam időtartama : 12 hét ( heti 1 alkalom, alkalmanként 3 óra)
  • A képzés végén a hallgatók vizsgát tesznek, a sikeres vizsgázók MIXER képesítést igazoló magyar-angol nyelvű tanúsítványt kapnak.


  • RÉSZLETFIZETÉSI LEHETŐSÉG BIZTOSÍTOTT!

  • Program akkreditációs lajstromszám: PL-8304